Break Kursus

Dans Danmark inviterer til kursus i break med underviser Mikael Santana

Om Mikael Santana, break underviser

Mikael Santana har undervist i break de sidste 15 år og igennem denne rejse har han lavet alt fra skole workshop i Danmark og Sverige sammenlagt over 1000 skoleklasser der strækker sig fra 1. til 9. klasse.

Han har undervist fast på danseskoler og klubber som: Dansekapellet, Hotstepper, Stepz, Børnekulturhuset Amager, El-Studio, Game street Mekka. I undervisningen lægger han meget vægt på at børn, unge og voksne ikke kun modtager break undervisning, men også bliver involveret i break kulturen. At være en del af break kulturen, betyder for mange et nyt fællesskab som er med til at støtte og motivere eleverne til at blive bedrer, få nye venner og gøre hele deres rejse med break sjovere.

For 5 år siden startede Santana hele børn og ungdoms league i break i Danmark, med kidz break league blev der virkelig fik sat skub i den danske ungdoms break scene. Dette har ført til Nordic Break Leagues kids battle, Børne battle til Battle i beboerhuset, DM i break for børn, og at vi i dag i Danmark har et stærkt og voksende ungdoms miljø i break der i dag rejser ud i Europa som team og repræsentere Danmark internationalt.

Santana er underviser for børn helt ned til 4 år og hele vejen op til 40-årige og målretter sin undervisning efter alder og niveau.

Om kurset

Santanas break forløb er delt op i 4 dele, og har til formål at styrke dine kompetencer som underviser/formidler af break. Kurset egner sig til både begyndere og øvede break undervisere. Der fokuseres på, hvordan man som underviser kan planlægge forløb og tilbyde eleverne undervisning, hvor de kontinuerligt oplever fremgang og nye udfordringer over en længere periode.

  1. Børn under 6 år.
  2. Børn mellem 6 og 10 år.
  3. Unge mellem 10 og 15 år.
  4. Unge/voksne +15 år.

 

  • Succesoplevelser for begyndere: Der vil blive arbejdet med øvelser, der giver en hurtig succes oplevelse inden for Toprocks, footwork, freezes og powermoves. Disse øvelser har også til hensigt at skabe en bedre forståelse for de svære elementer i break, der kræver en stor mængde tålmodighed at lære.

 

  • Trygge rammer: Et vigtigt element for succesfuld undervisning, er at skabe trygge rammer hvor elevernes selvtillid kan vokse, så de føler sig klædt på til at kunne deltage i break kulturen i form af battles, jam, shows og cyphers. Det er nemlig vigtigt, at man som ny elev synes, det er en sjov oplevelse at optræde for andre og lære at lære sammen.

 

  • Formidling: Der vil blive givet en dybere forståelse for de moves, man måske ikke selv kan, men gerne vil kunne lære andre. Samt øvelser til at lære at forstå break rytmen og musikaliteten.

 

  • Sundhed: En dybere forståelse for en ”god og sund” breaker krop.

 

  • Teori og historie: En forståelse af hvor break kommer fra, hvad der har været med til at præge break miljøet, hvor break kulturen er i dag, samt hvordan forskellige mennesker kan bruge break uden for den klassiske form for break, eller uden for dans.

De ovenstående punkter vil blive tilpasset for elever inden for: børn, unge og voksne med begynder eller øvet niveau elever.

Forplejning

Medbring egen forplejning

Kommende kurser

 

 

Dans Danmark er den samlende organisation for al dans i Danmark. Vi arbejder for at udvikle dans som idræt og styrker klubbernes arbejde. 

© 2021 Dans Danmark.

KONTAKT

Idrættens Hus 

Brøndby Stadion 20, 

2600 Brøndby 

 

Forbundskontor: 

Enrumvej 6A 

5270 Odense N

TELEFON: 66 18 58 60

info@dans-danmark.dk

CVR: 42725684