Kære Formænd.

Dans Danmark – Folkedans har et tilbud til jer og jeres dansere, som vi håber I vil bakke op om.

Vi er blevet kontaktet af Tivoli, København og de vil gerne i samarbejde med os lave en ”FOLKEDANS I TIVOLI” dag, hvor I og jeres dansere har en helt unik mulighed for at vise jeres danse frem.

Arrangementet finder sted lørdag den 6. april 2024 fra klokken 11.30 – 16.30 (med fælles afslutning på Plænen). Vi håber, at I vil tage arrangementet som en oplevelse og gøre det til en foreningsudflugt. Det er en unik mulighed for jeres klub både at profilere dansen, men i høj grad også jeres klub.

Alle aktive danser vil få gratis entre til Tivoli samt rabatkuponer til udvalgte spisesteder. Derudover vil I modtage en rabatkode til entre og turpas, der kan deles med familie og klubkammerater, så I sammen kan få en fantastisk dag.

Fra aktivitetsudvalgets side drømmer vi om at vise alt det bedste fra folkedansen. Det vil sige både børnedansere, unge, voksne, ældre og/eller hold – etablerede, eller nogen der skabes til lejligheden. Der er faktisk ingen grænser for hvad vi gerne ser – bare det er dansere/spillemænd, der udstråler at de synes det er sjovt at danse og være med.

Det endelige program kan selvfølgelig ikke laves før vi har nogle tilbagemeldinger fra jer. Men det er vigtigt for os, at I melder til os om det kunne være et arrangement som i kunne have lyst til at være med til samt hvem der skal være jeres kontaktperson, der vil få den videre information fra os.

Send en mail til tran@dans-danmark.dk med jeres tilkendegivelse senest den 19. januar 2024 og så vil vi, så snart vi har samlet alle trådene vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Har I spørgsmål til arrangementet eller andet, så er I mere end velkomne til at kontakte mig.
Vi glæder os til at høre fra jer alle! Det bliver en stjernedag i Tivoli den 6. april 2024

Med venlig hilsen
Trine Jordan Vind Andersen,

Aktivitetsudvalget, Folkedans