Medlemsfordele

På denne side kan du finde og læse om alle de fordele, der er ved at være en del af vores fællesskab. Vi arbejder målrettet på, at have de bedste tilbud til klubberne og deres medlemmer. Derfor vil denne side også løbende blive opdateret med spændende nye tiltag.  

At være en del af Dans Danmark giver jer: 

 • Mulighed for sparring og vidensdeling med andre danseklubber 
 • Et fælles sekretariat, der sikrer at synergier opnås 
 • Kompetenceudviklingsmuligheder på klubbestyrelsesniveau, medlemsfastholdelse, rekruttering m.m. F.eks. gennem kurser og online undervisning
 • Følelsen af at være en del af noget større 
 • Mulighed for at blive en del af en stærk frivilligkultur og dermed øge frivilligheden i jeres klub

Flere fordele

   • Mulighed for at indgå i samarbejder med andre (eller nye) dansearter 
   • Mulighed for at indgå i landsdækkende projekter, der skal sikre klubbens fremtid og medlemsrekruttering 
   • Mulighed for at arbejde med både bredde og elite
   • Mulighed for juridisk rådgivning gennem DIF’s jurister 
   • Mulighed for sparring og rådgivning på forbundskontoret omkring små og store udfordringer i jeres klub
   • Et medlemssystem 
   • Mulighed for at søge DIF’s puljer
   • Adgang til at deltage i alle forbundets arrangementer med medlemsrabat 

Vil I være en del af vores fællesskab?

Dans Danmarks vision er, at favne al foreningsdans i Danmark. Hvis I kan se jer selv i ovenstående og ønsker at blive en del af vores organisation, er I velkomne til at kontakte vores konsulent Dorthe Topp Larsen på dtl@dans-danmark.dk eller telefon 66185860.

Så de mange medlemsfordele, der kommer både klubber og dansere til gode, herunder. 

Kurser og uddannelser

I Dans Danmark udbyder vi en række kurser og uddannelser inden for alle stilarter. Få et samlet overblik over de kurser og uddannelser, som Dans Danmarks klubber og medlemmer kan få gavn af herunder. 

 

 

Fundraising

Mange klubber er trængte på økonomien og det er derfor ofte en kærkommen håndsrækning med støtte fra fonde og puljer til aktiviteter. For mange kan det dog være en noget uoverskuelig og tidskrævende opgave. Derfor tilbyder vi hjælp og rådgivning til fundraising til medlemsklubber.

 

 

Skole OL

Dans Danmark er i samarbejde med DIF en del af Skole OL og alle medlemsklubber kan blive en del af Skole OL. Skole OL kan være med til at skabe synlighed omkring jeres klub i netop jeres lokalområde. En oplagt mulighed til at skabe interesse for dans blandt børn og unge. Læs mere om det her på hjemmesiden.

 

 

Marketingportal

På vores marketingportal kan alle medlemsklubber frit lave invitationer, flyer, beachflag m.m. Portalen er bygget op om skabeloner og de kan downloades gratis til print. Alle medlemsklubber har gratis adgang til portalen.  Hver stilart har sit eget design. Hver klub har en adgang, der sendes til formanden.

 

 

Nyhedsbrevet Danseliv

Alle medlemmer i Dans Danmark modtager ca. 1 gang månedligt vores nyhedsbrev Danseliv. Det indeholder spændende information fra bestyrelsen, aktivitetsudvalg, forbundskontoret m.m.  

 

 

Merchandise

Dans Danmark har indgået en aftale med Sport & Profil, der gør det muligt for både medlemmer og klubber, at købe beklædning og merchandise med Dans Danmark logo på. Det er ideelt til gaver, give aways, konkurrencer. Vores klubaftale gør det muligt for klubberne i Dans Danmark, at få eget klublogo på. Kontakt da Sport & Profil direkte. 

 

 

Logopakke

Det står alle medlemsklubber, samarbejdspartnere og interessenter frit for at benytte vores logo på markedsføringsmaterialer, hjemmeside m.m. Find designmanual og logopakke her. 

 

 

Idrættens forsikringer

Som klub i Dans Danmark er I automatisk dækket af en række forsikringer. Det er en del af vores aftale med Danmarks Idrætsforbund. Det gælder blandt andet arbejdsskadeforsikring, ansvarsforsikring, idrætsrejseforsikring, psykologisk krisehjælp og en retshjælpforskring. Derudover har I mulighed for gennem Tryg, at tegne yderligere forsikringer med gode rabatter. Læs mere om idrættens forsikringer og aftalen med Danmarks Idrætsforbund på deres hjemmeside. 

Rabataftaler på hotelovernatning

Jeres medlemskab af Dans Danmark giver jer også mulighed for at booke billige hotelovernatninger i Danmark. Det er en del af vores engagement med Danmarks Idrætsforbund. Det kan f.eks. være i forbindelse med turneringer, stævner, mesterskaber o.lign. 

Bliv arrangørklub

Hvert år afholder vi rigtig mange aktiviteter i hele landet i samarbejde med de lokale klubber, der er medlem af Dans Danmark. Både turneringer, stævner, mesterskaber, uddannelser, kurser, klubudvikling og meget mere. 

Politikker og retningslinjer

I Dans Danmark ønsker vi gennemsigtighed, så det bliver nemt at være klub og frivillig i Dans Danmark. Derfor er der udarbejdet en række poltikker og retningslinjer. Find overblikket her. Klik på emnet herunder.