Frivilligseminar 2022

Lørdag den 12. november afholdte vi frivilligseminar på Dalum Landsbrugsskole i Odense.
Det var en god og inspirerende dag med spændende oplæg, workshops
og ikke mindst en masse sparring blandt deltagerne. 

Her har vi samlet al materiale fra de enkelte workshops på dagen. 

Er der noget, der giver anledning til spørgsmål kan I kontakte forbundskontoret

 

Oplæg om frivillighed anno 2022

Dorthe Topp Larsen startede dagen med et fælles oplæg om frivillighed anno 2022. Her finder I hendes slideshow, hvor I kan lade jer inspirere til hvordan I forholder jer til frivillighed i netop jeres klub. 

 

 

Formandnetvæk 

Den ene workshop var et formandsnetværk, hvor deltagerne blev præsenteret for strukturen i Dans Danmark og havde mulighed for at netværke med hinanden. 

 

Kasserens opgaver 

Denne workshop handlede om de opgaver, som en kasserer typisk har ansvar for. Det blev afholdt af Sonja G. Nielsen fra Herlev Folkedanserforening og Finn Madsen fra Dans Danmarks bestyrelse. 

 

 

Medlemsrekruttering via events

I denne workshop blev deltagerne klogere på hvilke paramtre der skal tages højde for, når man vil lave medlemsrekruttering via events. Workshoppen blev afholdt af Dorthe Topp Larsen og Anne Kathrine Clausen fra Dans Danmarks bestyrelse. 

 

 

PR & Sociale Medier

I denne workshop blev deltagerne klogere på hvordan man forholder sig til sociale medier, hvordan man bruger flere medier i samspil med hinanden og hvordan man formidler den gode historie. Workshoppen blev afholdt af Christina Jønsson fra Hjemstavns Folkedanserne, Frederiksberg og Anita Faros.

 

 

 

Dans Danmark er den samlende organisation for al dans i Danmark. Vi arbejder for at udvikle dans som idræt og styrker klubbernes arbejde. 

© 2021 Dans Danmark.

KONTAKT

Idrættens Hus 

Brøndby Stadion 20, 

2600 Brøndby 

 

Forbundskontor: 

Enrumvej 6A 

5270 Odense N

TELEFON: 66 18 58 60

info@dans-danmark.dk

CVR: 42725684