Grundkursus i Hip Hop

 

Dans Danmark inviterer til grundkursus i HIP HOP med instruktør Brice Johnson

Søndag 11. december 2022 fra kl. 14 til 17

hos Rythem Nation i Struer

 

Grund kursus i Hip hop

Materiale der udleveres: Youtube videoer med foundation trin.

 

Brice Johnson, der står for kurset, har +20 års erfaring indenfor hiphop dans, som international koreograf, underviser og battledanser. Han står bag et unikt pensum af både teoretisk og praktisk materiale, der har til formål at udbrede danseglæde med respekt for den oprindelige hiphopkultur. Du kender måske Brice fra ”Ted Talk”  eller YouTube hiphop tutorials 

Kurset er designet til at give deltagerne en dybere forståelse for, hvad hiphop er, både som dansestilart og kulturfænomen. Du kan bruge kurset til at undervise i hiphop basics, eller som inspiration til din undervisning i all style, hvor du måske allerede bruger forskellige hiphop trin -og kulturreferencer?

Der vil være et teoretisk oplæg om hiphop’ens historie og kultur, med mulighed for at stille spørgsmål til Brice.  I praksis gives der redskaber til at undervise i hiphop foundation trin og danseøvelser, på en måde hvorpå kulturen respekteres. Kurset er til instruktører, der underviser i aldersgruppen +10 år.

Glæd dig til at opleve en intens og spændende dag med hiphop øvelser, gruppe- og partnerarbejde, samt dialog med Brice.  Du kan tage hjem til dine elever med tillid til, at du er tættere på den oprindelige ​​hiphop og hiphopkultur og med evnen til at kommunikere og demonstrere hiphopdansens udtryk.

Vi kan varmt anbefale dette kursus, til dig der vil blive klogere på en at vores ”mest brugte og kendte dansestilarter”

Forplejning

Medbring egen forplejning

Kommende kurser

 

 

Dans Danmark er den samlende organisation for al dans i Danmark. Vi arbejder for at udvikle dans som idræt og styrker klubbernes arbejde. 

© 2021 Dans Danmark.

KONTAKT

Idrættens Hus 

Brøndby Stadion 20, 

2600 Brøndby 

 

Forbundskontor: 

Enrumvej 6A 

5270 Odense N

TELEFON: 66 18 58 60

info@dans-danmark.dk

CVR: 42725684