Masterclass 

et tilbud til erfarne instruktører:

Vi gentager succesen med MasterClass – kurset der henvender sig til den erfarne instruktør, der gerne vil udfordres på et højere niveau. Instruktører der har ambitioner og ønsker om at forbedre egne undervisningsmetoder, personlig udvikling, udvikling af kompetencer inden for egen undervisning og inspiration. Det henvender sig til instruktører, som har eller gerne vil arbejde med særlige hold for eksempel opvisningshold, konkurrencehold, DM-hold eller lignende.

Kurset tager udgangspunkt i kursistens nuværende kompetencer og i hvilken retning man ønsker at udvikle sig yderligere. Kurset vil foregå som en blanding mellem teori og praktiske opgaver. Kurset tilrettelægges konkret ud fra konkrete emner, de enkelte kursisters niveau, kompetencer og ønsker. Inden kurset, vil hver kursist blive bedt om at udfylde et spørgeskema og bliver kontaktet af underviseren.

Underviser på MasterClass bliver i år Vill Plesner, der gennem årene har ført flere folkedansere til medaljepodierne ved Danmarksmesterskaberne end nogen anden. Han er bistået af Christopher Davis Mack på violin.

 

“Kom til masterclass og få mulighed for at arbejde med det, DU gerne vil udvikle i din rolle som instruktør.

Hvis du er instruktør, men trænger til sparring med andre, omkring netop det du gerne vil udvikle yderligere, så er dette tilbud målrettet til dig.

I samarbejde med Christopher, vil jeg lave et forløb, hvor den enkelte kursist kan arbejde med sine ønsker for udvikling. Jeg vil forsøge at få dig til i nogle situationer at tænke anderledes, måske provokere dig lidt, men også styrke dine egne idéer 😊. Derudover vil jeg komme med et generelt oplæg til at tænke ud af boksen. Hvordan kan vi, som instruktører, hele tiden udvikle os, tænke nye tanker og gøre op med ”vi gør som vi plejer”. Oplægget er blevet til ud fra mig egen mangeårige erfaring som instruktør i mange forskellige sammenhænge.

For et dette skal blive en succes, beder jeg dig, som kursist, tænke over, hvad du gerne vil arbejde med. Når du er tilmeldt kurset, kontakter jeg dig, og vi får en snak om netop din situation som instruktør.

Derudover skal vi selvfølgelig ha’ det sjovt, og få en masse inspiration af hinandens erfaringer.

Christoffer og jeg håber at se netop DIG på kurset i Høng, i uge 31″

 

Vill Plesner Petersen

Danset i 52 år

Undervist i 32 år, i foreninger – på kurser – på instruktøruddannelsen – arbejdet med DM hold – arbejdet med showhold – været kursusleder ved internationale stævner for unge folkedansere og meget, meget mere.

Underviser pt. I Taastrup og i Hørsholm + div.

 

Christopher Davis Mack

Musik

Information følger.