Om Dans Danmark

Søndag den 3. oktober blev Danmarks nye danseforbund, Dans Danmark en realitet og vil fra 1. januar 2022 fungerer som paraply organisation for alle klubber, der bliver medlem af Dans Danmark. Det nye forbund har til formål, at fremme al foreningsdans i Danmark og er en sammenslutning mellem Dansk Sportsdanserforbund og Folkedans Danmark.
Dans Danmark erstatter således Danmarks Sportsdanserforbund som specialforbund i Danmarks Idrætsforbund pr. 1. januar 2022.
Ambitiøse målsætninger skal fremme dans i Danmark.

Dans Danmark starter ud med ambitiøse målsætninger og i samarbejde med medlemsforeningerne skal dans synliggøres og styrkes som idræt. Det skal være muligt at danse fra vugge til grav og derfor vil der blive arbejdet målrettet på en bred palet af dansearter i de kommende år. Ud over folkedans, standard/latin, different styles og breaking, forventer Dans Danmark inden for overskuelig fremtid også at have seniordans og squaredance på paletten.

Samarbejdsudvalg

Frivillig politik

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsesresumeer

Årsmøde 2024

Bestyrelsens årshjul

Budget 2023/24

Vedtægter

Udvalg 

Bestyrelse

Få overblik over Dans Danmarks bestyrelse herunder. Har du brug for at komme i kontakt med aktivitetsudvalgene eller ansatte i Dans Danmark kan du finde alle kontaktinformationer her.

Jan Kirk Todsen

Formand

jakt@dans-danmark.dk

21251820

Hans Skou

1. Næstformand, kommunikation

hask@dans-danmark.dk

Anne Kathrine Clausen

2. Næstformand/Økonomansvarlig, uddannelsesudvalg

akcl@dans-danmark.dk

Katja Mikkelsen

Bestyrelsesmedlem, Turneringer og stævner

akmi@dans-danmark.dk

Lone Schmidt

Bestyrelsesmedlem, medlemstilvækst og udvikling

losc@dans-danmark.dk

Chanette Vognsen

Bestyrelsesmedlem, nye dansearter

chvo@dans-danmark.dk