Pædagogik

 

Er undervisning af børn en dans på roser for dig? ……eller kunne du som instruktør godt tænke dig at bliver lidt klogere på, hvordan mekanikken på de små dansefødder virker, så du slipper for at støde ind i for mange udfordringer?

Dette kursus er til dig som ønsker at styrke dine pædagogiske kompetencer, indenfor arbejdet med undervisning af børn og teenagere i dans.

Kurset har følgende indhold:

  1. Børns udvikling – fysisk, mentalt og socialt.

Børn er ikke små voksne, derfor er det afgørende vigtigt, at du som instruktør kan tilpasse din undervisning, så den passer til målgruppen. Det kræver en basis af viden omkring vækst og udvikling.

  1. Sansemotorik og samspil. ”Børn der er svære at forstå kan være svære at nå”.

Forstå samspillet mellem sanser, krop og hjerne.

  1. Planlægning og praktisk afvikling – hvordan?

Heldet følger som regel de godt forberedte.

  1. Viden om hvordan du optimerer dit vigtigste redskab – DIG selv!

Der er de dage, hvor alt bare går galt. Det forkerte ben ud af sengen, det sidste mælk er taget i køleskabet, bussen kører for snuden af dig og alle kollegaerne eller studiekammerater har absolut ingen forståelse for noget som helst. Du kommer sent fra skolen eller arbejdet og når lige akkurat ind i dansesalen til tiden, og mærkeligt nok så er det også galt med dine elever denne dag!? Lær hvordan – og hvorfor din egen ro og overblik kan smitte af på børnene.

Kommende kurser

Den 14. januar 2023 – AFLYST

Tilmelding foregår via eventen i kalenderen. 

 

 

Dans Danmark er den samlende organisation for al dans i Danmark. Vi arbejder for at udvikle dans som idræt og styrker klubbernes arbejde. 

© 2021 Dans Danmark.

KONTAKT

Idrættens Hus 

Brøndby Stadion 20, 

2600 Brøndby 

 

Forbundskontor: 

Enrumvej 6A 

5270 Odense N

TELEFON: 66 18 58 60

info@dans-danmark.dk

CVR: 42725684