Aspirantkursus

I år udbydes et aspirantkursus for dig der går og gemmer på en danseinstruktør i maven. Eller dig der allerede har prøvet at undervise i nogle danse og er nysgerrig efter at prøve mere. Vi vil gennemgå dansebeskrivelser og du vil komme til at undervise i nye og kendte danse. Du vil blive introduceret til beskrivelseslæsning, undervisningsteknikker og se hvordan andre underviser. Kom og bliv klogere.

Dette kursus henvender sig til dem der gerne vil snuse til hvad det vil sige at være instruktør. Kurset varer i tre dage og giver en indføring og inspiration videre frem mod instruktørkurset. Det er en oplagt mulighed for dem der aldrig har instrueret i folkedans, eller blot har lidt erfaring med dette. Som instruktør på holdet i 2023, er Desirée Graubæk og musiker Peter Eget.

 Aspirantkurset foregår over 3 dage (1.-4. juli 2023) og du har mulighed for at de resterende dage. (4.-6. juli 2023), at deltage i dansekurset mod en mer-pris. Priserne fremgår af tilmeldingen. 

Desirée Graubæk

Danseinstruktør

Danseerfaring: 35 år

Instruktørerfaring: 20 år i foreningsregi både voksne og børnehold samt Nordisk Dans og private arrangementer.

Forening: Brudager Folkedanserforening

Mit navn er Desirée Graubæk. Igennem mange år har jeg undervist både børn og voksne i Københavnsområdet og på Fyn, hvor jeg bor nu. De seneste år har jeg desuden lavet en masse fællesdans ved private arrangementer og igennem Nordisk Dans, med folk, som ikke kender til folkedans i forvejen. Jeg glæder mig til at give dig et indblik i instruktørrollen på aspirantkurset. Vi skal bl.a. læse og forstå dansebeskrivelser samt instruere lette danse

Peter Eget 

Musik

Information følger.