Om Dans Danmark

Søndag den 3. oktober blev Danmarks nye danseforbund, Dans Danmark en realitet og vil fra 1. januar 2022 fungerer som paraply organisation for alle klubber, der bliver medlem af Dans Danmark. Det nye forbund har til formål, at fremme al foreningsdans i Danmark og er en sammenslutning mellem Dansk Sportsdanserforbund og Folkedans Danmark.
Dans Danmark erstatter således Danmarks Sportsdanserforbund som specialforbund i Danmarks Idrætsforbund pr. 1. januar 2022.
Ambitiøse målsætninger skal fremme dans i Danmark.

Dans Danmark starter ud med ambitiøse målsætninger og i samarbejde med medlemsforeningerne skal dans synliggøres og styrkes som idræt. Det skal være muligt at danse fra vugge til grav og derfor vil der blive arbejdet målrettet på en bred palet af dansearter i de kommende år. Ud over folkedans, standard/latin, different styles og breaking, forventer Dans Danmark inden for overskuelig fremtid også at have seniordans og squaredance på paletten.

Samarbejdsudvalg

Frivillig politik

Vedtægter

Årsmøde 2023

Budget 2022/23

Bestyrelsesreferater

Bestyrelse

Få overblik over Dans Danmarks bestyrelse herunder. Har du brug for at komme i kontakt med aktivitetsudvalgene eller ansatte i Dans Danmark kan du finde alle kontaktinformationer her.

Jan Kirk Todsen

Formand

jakt@dans-danmark.dk

21251820

Hans Skou

1. Næstformand

hask@dans-danmark.dk

Katja Mikkelsen

2. Næstformand/Økonomansvarlig

akmi@dans-danmark.dk

Anne Kathrine Clausen

Bestyrelsesmedlem

akcl@dans-danmark.dk

Micki Chow

Bestyrelsesmedlem

mich@dans-danmark.dk

Lone Schmidt

Bestyrelsesmedlem

losc@dans-danmark.dk

Chanette Vognsen

Bestyrelsesmedlem

chvo@dans-danmark.dk