Dans Danmarks danseportal

 

Danseportalen danseren.dk er Dans Danmarks medlemssystem. Danseportalen er et arbejdsredskab for primært klubbernes bestyrelser, men også for den enkelte danser. Vi udvikler på det løbende og kobler flere og flere funktioner på – Alt sammen for at gøre det nemt for både klubber og dansere.

På denne side har vi samlet alt hvad der er værd at vide omkring danseportalen, herunder guides, retningslinjer og videoer.

For klubber

Klubadgang gives til formand og kasserer i de enkelte klubber. For at få adgang til klubbens profil skal du gøre følgende:

1. Opret en bruger på danseportalen.

2. Send en mail til anfa@dans-danmark.dk med navn og klub. (I fremtiden vil det være muligt selv at ændre administrator)

3. Herefter bliver du tilføjet med egne log ind oplysninger. Du får naturligvis besked, når det er i orden.

 

Med en klubadgang kan du:

1. Benytte danseportalen som medlemssystem

2. Oprette dansere

3. Betale danse- og klubkontingent til Dans Danmark

4. Under indstillinger indtaste jeres kluboplysninger, så I kan blive en del af et fælles landkort med dansesteder i hele Danmark.

Listen er ikke udtømmende og der vil løbende blive tilføjet mere i takt med at vi kan introducere det for jer.  Har I mod på at udforske øvrige funktioner i systemet, så er I selvfølgelig meget velkommen til det.

 

Ny formand eller kasserer 

Når I får ny formand eller kasserer, så er det vigtigt, at I giver forbundskontoret besked om dette. Herefter giver vi DIF besked om skiftet samt ændre det i danseportalen. Vi skal bruge navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Derudover skal I via indstillinger i danseportalen selv tildele klubadgang til den nye formand eller kasserer.

 

Kontingentsatser 2023

Kontingenten til Dans Danmark er 2-delt og derfor skal en klub betale hhv. klubkontingent og danselicens. 

Kontingentperioden løber pr. kalenderår og indbetalingsperioden for 2023 løber fra 1. december 2022 – 28.februar 2023. 

Satserne for 2023 er: 

Danselicens for medlemmer over 6 år: 75 kr. pr. medlem 

Danselicens for medlemmer under 6 år: 50 kr. pr. medlem 

 

Klubkontingent: 

0-50 medlemmer: 1.000 kr. pr. år 

51-100 medlemmer: 1.200 kr. pr. år 

101-150 medlemmer: 1.400 kr. pr. år 

151+ medlemmer: 1.600 kr. pr. år 

 

 

 

Guides og retningslinjer

Spørgsmål/svar

Det er kun formand og kasserer, der har adgang til klubprofilen i danseportalen. For at blive oprettet som formand/kasserer skal du oprette dig som bruger. Tryk på ”Opret bruger” og følg vejledningen. Kontakt en anden administrator for klubprofilen eller kontakt forbundskontoret for at få tildelt adgang efterfølgende.
I Dans Danmark sender vi løbende nyhedsbreve ud. Nogle er til alle medlemmer, mens andre er vigtige informationer til formand og kasserer. Det er fra danseportalen, at vi trækker en kontaktliste og derfor er det vigtigt, at I sørger for, at vi altid har opdaterede kontaktinformationer til jer. Kontaktinformationerne trækkes fra jeres medlemsprofil, hvorfor det er vigtigt, at formand og kasserer også registreret på klubbens medlemsliste. Giv forbundskontoret besked ved ændringer. Det er også dem, der giver DIF besked.
Nej, Det er desværre ikke muligt at betale kontingent eller tilmelding til events via bankoverførsel. De fleste betalingskort kan benyttes på danseportalen.
Kontingent til Dans Danmark består af 2 dele, dels en danselicens pr. medlem og dels et klubkontingent. Når du er logget ind i danseren.dk kan du i menuen (Klik på møllehjulet) finde begge menupunkter. Du kan godt tilføje begge dele til kurven inden betaling, så du kun skal gennemføre betalingen 1 gang. Vi har lavet en kort video, der viser, hvordan du gør: https://www.youtube.com/watch?v=roRBG9kYPh0
Du kan altid finde de aktuelle satser på siden https://dans-danmark.dk/danseportal/
I udgangspunktet, ja. I Dans Danmark skelner vi ikke mellem forskellige medlemsskaber i de lokale klubber. Der er dog enkelte undtagelser. Der skal kun betales for et medlem én gang i danseportalen. Det betyder, hvis medlemmet er medlem af flere klubber er det den primære klub, der betaler for et medlem. Ifølge vedtægterne er en klub kun forpligtet til at betale for de medlemmer, der danser en stilart, der er understøttet af et aktivitetsudvalg. Læs alt om medlemskaber og kontingent til Dans Danmark under foreningsservice. Du finder det nederst på siden.
Den primære licens er den licens, der betales for. Det vil være den primære klub, der er ansvarlig for dette. Den sekundære licens er en licens, der kan tildeles uden betaling, såfremt der allerede er betalt for et medlem i en anden klub. Herefter vil medlemmet fremgå over begge klubbers medlemsliste i danseportalen.
Nej, det er ikke muligt selv at flytte eller slette medlemmer fra jeres medlemsliste. Kontakt forbundskontoret, hvis der er medlemmer på jeres liste, der mangler eller skal slettes.
Nej, det er ikke muligt selv at flytte eller slette medlemmer fra jeres medlemsliste. Kontakt forbundskontoret, hvis der er medlemmer på jeres liste, der mangler eller skal slettes.
Hvis I får et nyt medlem, der allerede er oprettet i danseportalen, skal I kontakte forbundskontoret for at få det pågældende medlem flyttet over til jer.
Når du vil oprette et medlem i danseportalen og har udfyldt køn, navn og fødselsdato, vil vedkommende fremgå af en liste, hvis de allerede findes i danseportalen. Kontakt da forbundskontoret for at få flyttet det pågældende medlem til jeres klub.
Ja, det skal I. Et medlem kan ikke benytte sig medlemstilbud, som deltagelse i turneringer, kurser eller andre aktiviteter, hvis de ikke er oprettet i danseportalen.
For at finde en komplet liste over de medlemmer, der er tilknyttet din klub skal du logge ind på danseportalen. Klik på møllehjulet i højre hjørne. Vælg Klubadministration og dernæst ”Vis/ret dansere”. Tryk på søg uden at taste noget.
Nej, der er mulighed for at købe et enkeltmedlemskab. Se prisen og tilmeld dig længere oppe på siden her.

Dans Danmark er den samlende organisation for al dans i Danmark. Vi arbejder for at udvikle dans som idræt og styrker klubbernes arbejde. 

© 2021 Dans Danmark.

KONTAKT

Idrættens Hus 

Brøndby Stadion 20, 

2600 Brøndby 

 

Forbundskontor: 

Enrumvej 6A 

5270 Odense N

TELEFON: 66 18 58 60

info@dans-danmark.dk

CVR: 42725684