Kære atleter til DM-ugen

Vi glæder os til at byde jer velkommen til DM-ugen og til den nye ’Danske Spil Atletzone’ ved Honnørkajen!

Danske Spil Atletzonen

Atletzonen er jeres naturlige samlingssted under DM-ugen! Den ligger inde ved Honnørkajen, som er DM-ugens midtpunkt. I Atletzonen kan I få pulsen ned, få lidt til ganen og hænge ud med de andre atleter.

Danske Spil Atletzonen byder på DJ, quiz, lounge inde og ude, snacks, drikkevarer, læsestof og mulighed for sportsmedicinsk behandling og bagageopbevaring.

Åbningstider

Fredag 23/6: 15-21

Lørdag 24/6: 10-22

Søndag 25/6: 10-21

Team Danmark atlet-talks

Kom og bliv inspireret af Danmarks bedste atleter til ”Team Danmark atlet-talks” i Danske Spil Atletzonen. Team Danmark afholder i samarbejde med DM-ugen to spændende atlet-talks lørdag d. 24. juni:

  • 11.00-12.00: Dual Career og personlig udvikling (hør tre topatleters erfaringer og oplevelser med at tage en uddannelse ved siden af elitesport på højeste internationale niveau)
  • 14.00-15.00: Transition fra talent til elite (hør tre atleter, som alle sammen har forskellige spændende historier med deres transition ind i en international seniorelitekarriere)

Du kan i øvrigt møde Team Danmarks Dual Career konsulenter og Sportspsykologer lørdag kl. 10.00-16.00

Adgang

Atletteltet er åbent for alle akkrediterede under DM-ugen (fx atleter, trænere, VIP, presse og arrangører). I er velkomne når som helst inden for åbningstiderne. Teltet har en maksimal kapacitet på 150 personer.

I møder bare op ved indgangen og oplyser, at I er en del af DM-ugen, så får I udleveret en akkreditering.

#DMugen

Del gerne dine oplevelser med #dmugen

Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner,

Teamet bag DM-ugen