Dato

31 07 2022 - 07 08 2022
Expired!

Pris

3,400.00DKK

Dance camp for Teens, Præstø

På campen kan du dagligt vælge mellem en masse forskellige workshops blandt: Dancehall, Reggaetón, Hip Hop, K-Pop, DanceMix, Jazz Ballet, Moderne Dans, Afrobeat mm.

Vi har også Yoga og udstrækning, og for dem som har lyst, er der også mulighed for at spille lidt Volleyball eller andet sport. På højskolen er der en svømmehal og træningscenter som alle kan benytte.

Selve højskolen ligger tæt på Præstø by, hvor der også er en lille skøn strand. Fra København derned, tager det kun 1 time i bil, og det er også nemt at komme frem med offentlig transport.

Hvad kan du forvente: Elsker du at danse til lækre rytmer i en skøn og afslappet atmosfære, hvor du kan møde nye venner eller være sammen med nogle du kender, som deler de samme interesser, så er denne camp lige noget for dig. Der vil være 4-5 times undervisning dagligt (hvor du kan til og fra vælge lige som det passer dig) og om aften vil der være hygge eller dans. Fritiden ind i mellem, kan bruges på at tage til stranden, gå på shoppingtur i Præstø, en tur i skoven eller et besøg hos vores massør, som er tilknyttet campen. På denne camp er alle velkommen både begyndere, let øvede og øvede. Der vil være niveaudelt undervisning, så alle får en skøn oplevelse. Fredag aften holder vi en stor afslutningsfest, hvor venner, familie og bekendte udefra også er velkommen og samme dag om eftermiddagen, optræder dem som har lyst hvor vi laver et lille afslutningsshow.

Prisen er 3000 kr. for en uge, på dobbeltværelse alt inklusiv. Prisen stiger til 3400 kr efter 1. maj 2022.

Hver dag er der en lækker buffet 3 gange dagligt, hvor der også er vegansk og vegetarisk mad, for dem som vil have ekstra meget grønt.

For priser og tilmelding, se her 

Vi glæder os til at danse med jer:)

Vi har også en camp for unge og voksne kvinder samme uge dernede, men de to campes er helt delt op og har særskildte aktiviteter

Den camp for unge og voksne kvinder, kan man læse om her.