Har I i jeres forening den frivillige ildsjæl, der fortjener et ekstra skulderklap? – Så er det nu, at I skal indstille ham eller hende til den fornemme pris ”Årets frivillige ildsjæl”!

Bag uddelingen af denne pris står Velliv og DIF. Til vinderen venter der 75.000 kr., hvor af de 50.000 kr. går til klubben og 25.000 kr. til den frivillige. 2. og 3. pladsen modtager hver 10.000 kr.

Prisen uddeles til det store TV-show Sport 22 i Jyske Bank Boxen den 7. januar 2023.

Om prisen skriver de at:

”De træner børn. De træner voksne. De arranger stævner, sociale arrangementer og et utal af andre begivenheder. De er dommere, trøjevaskere, foreningsformænd, praktiske hjælpere, klubkasserere og holdledere. De er limen i dansk foreningsidræt, og de skal nu hyldes i stor stil.

Derfor er Velliv og DIF nu gået sammen med DIF om at fejre landets friville ildsjæle.

Med den helt nye pris ’Velliv og DIF’s Frivillige Ildsjæl’ har alle danskere nu mulighed for at indstille en frivillig ildsjæl fra det danske idræts- og foreningsliv. Vinderen af prisen hyldes ved DR’s store tv-show SPORT 2022, som foregår den 7. januar i Jyske Bank BOXEN i Herning.”

Hvilke kriterier bliver vinderen af prisen blandt andet bedømt ud fra?

  • Den indstillede frivillige ildsjæl er en træner, et bestyrelsesmedlem, en holdleder, en hjælper eller en helt femte person, der fortjener en unik anerkendelse.
  • Den indstillede frivillige ildsjæl er med til at gøre en forskel i idrætsforeningen og sikre gode rammer og sammenhold i idrætsforeningen.
  • Den indstillede frivillige ildsjæl yder en ekstraordinær stor indsats til glæde og gavn for medlemmerne af idrætsforeningen.
  • Den indstillede frivillige ildsjæl skaber god stemning og holdånd i idrætsforeningen.
  • Den indstillede frivillige ildsjæl er idérig og nytænkende. 

Alt det praktiske:

Indstillingsperioden løber fra den 11. november til den 27. november 2022

Jury voterer og udvælger tre finalister samt en vinder fra den 28. november-31. november 2022

Vinderen afsløres i forbindelse med det store Sport 22-show i Jyske Bank Boxen i Herning.

Du kan indstille årets frivillige ildsjæl lige her.