I uge 29 mødes folkedansere og spillemænd til et stort landsstævne i Aalborg. For mange betyder det stor gensynsglæde og for andre en helt ny oplevelse. Fælles for dem alle er, at de kommer hjem med en masse gode oplevelser i bagagen og ikke mindst ømme ben efter en uge med dans i lange baner.

Hele familien kan deltage i landsstævnet og der vil være dag være tilrettelagt aktiviteter for både store og små. Herunder kan du få en forsmag på hvordan programmet kan se ud. Programmet for hele ugen kan du finde på www.aalborg2022.dk.

På hjemmesiden finder du også link til tilmelding og en masse andet nyttig information.

Landsstævne i Aalborg

Kræver det medlemskab at deltage?

Nej, du behøver ikke et medlemskab af hverken Dans Danmark eller én af vores lokalforeninger. Du behøver heller ikke være tilmeldt hele landsstævnet for at kunne deltage i en række udvalgte aktiviteter. De åbne arrangementer kan alle deltage i, så er du nysgerrig på hvad det der landstævne for folkedansere og spillemænd er, kan du med fordel deltage i disse aktiviteter.

Læs mere om de åbne arrangementer på hjemmesiden.

Inden vi er helt klar til Landsstævne i Aalborg, har I også mulighed for at deltage i DM i Aalborg. Her samles 30 specialforbund fra Danmarks Idrætsforbund i 4 dage til et stort Danmarks Mesterskab.