Kære formand og kasserer,

Uge 41 er nu vel ovre og det har været en fornøjelse at se hvordan I har bakket op om Danmarks Motionsuge og ikke mindst vores helt nye tiltag ”Dansens Dag”. År 1 med det nye koncept har budt på mere end 200 danseaktiviteter i løbet af hele uge 41! En rekord i forhold til sidste år.

Selvom vi i Dans Danmark kan skabe rammerne, så er det jer ude i klubberne, der får det til at ske! En kæmpe tak for jeres store engagement og vilje! Det er ildsjæle som jer, der er med til at skabe fremdrift i dansen derude.

Jeg ved, at flere af jer fået medieopmærksomhed og har delt det med forbundskontoret allerede. Det er dejligt at se, hvordan I på bedste vis får vist frem, hvordan det er at gå til dans i foreningslivet. Bliv endelig ved med at sende det ind.

Jeg vil gerne henlede jeres opmærksom på de gode råd, som I allerede har fået fra forbundskontoret om hvordan I kan følge op på de nye potentielle medlemmer, der besøgte jer i sidste uge.

  • Lav opslag på de sociale medier, hvor I sender en tak til dem der besøgte jer og mind dem om hvornår de kan danse hos jer. Tak også gerne de frivillige og jeres medlemmer, der også bakkede op.
  • Hvis I fik deres kontaktinformationer, så ring gerne til og spørg ind til deres oplevelse. Spørg dem om de ikke kunne have lyst til at besøge jer igen.

Kontinuerlig synlighed er det der giver jer medlemmer på den lange bane og hvis I er i tvivl, så kan I altid kontakte Dorthe eller Anita. De rådgiver og hjælper jer gerne i forhold til både synlighed og rekruttering.

Jeg håber, at I vil bruge 5 minutter på at udfylde vores spørgeskema, så vi som forbund kan blive klogere på hvordan vi kan hjælpe jer ude i klubberne: https://forms.office.com/e/BpUfUfGvY1

Næste år er vi selvfølgelig klar til at gøre endnu en indsats, så sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag den 11. oktober 2024, hvor Dansens Dag igen løber af stablen. Endnu en gang i uge 41 sammen med hele Danmarks Motionsuge. Det bliver stort – Særligt når vi gør det sammen.

På vegne af Dans Danmark,

Jan Kirk Todsen,

Formand.