Nomineringen til ’Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening’ er åben og løber frem til 4. november kl. 12.00. Indstillingsprocessen er åben for alle, og dermed har medlemmer, forældre, trænere og alle andre muligheden for at være med til at anerkende deres lokale idrætsforenings store indsats

Vinderens kåres af en kombination mellem jurystemmer, og samtidig inviteres danskerne til at stemme på deres favorit blandt tre finalister.

Alle, også foreningen selv, kan nominere. Kender man en idrætsforening, som man gerne vil indstille, kan man gøre det på DIF’s hjemmeside (www.dif.dk/arets-idraetsforening) indtil den 4. november kl. 12.

Herefter gennemgår juryen de indsendte forslag og udvælger tre foreninger, der går videre til en afstemningsrunde. Alle danskere inviteres til at stemme på deres favorit indtil d. 1. december kl. 12.

Vinderen afsløres i forbindelse med DR Sportens store Sport 2022-show i Jyske Bank Boxen i Herning den 7. januar. Ud over de 100.000 kroner til vinderen, så vil der være 10.000 kroner til nummer to og nummer tre.

Tidslinje

11. oktober: Der åbnes for indstillinger

4. november kl. 12: Der lukkes for indstillinger

5.-17. november: Jury voterer og udvælger tre finalister

18. november: De tre finalister offentliggøres og afstemningen igangsættes.

1. december kl. 12: Afstemningen afsluttes

7. januar: Vinderen afsløres i forbindelse med det store Sport 2022-show i Jyske Bank Boxen i Herning

Læs mere og/eller indstil en forening, som du synes fortjener et ekstra skulderklap på dif.dk.