Tirsdag den 23. januar 2024 var der fest for de frivillige i Stuers Idrætsforeninger i den store hal ved Struer Energi Park. Her iblandt også Struer Sportsdanserforening, der var nomineret til flere kategorier! – Og de var også de stolte og glade vindere af flere priser!

Hos de frivillige i Struer Sportsdanserforening var der også masser af glæde at spore:

Vi havde en skøn aften, hvor vi virkelig kunne mærke, hvorfor vi bruger så meget af vores fritid på vores forening!

Stemningen var sat med flot pyntet borde, tapas, bobler og et flot show. En aften , som vi er meget stolte af at være en del af. En aften hvor man hylder de frivillige og forenings ånden.

Det skulle så også vise sig at blive en ekstra festlig aften for Struer sportsdanserforening. Ikke nok med vi var nomineret i kategorierne, så vandt vi også flere af dem! Vi er meget stolte!

Årets idrætsnavn: Her var to af vores seje differentstyles dansere Sigrun Stubkjær Gregersen  og Mille Pallisgaard Stobberup nomineret for deres mod og power til at gå på gulvet med en helt ny stilart ved siden af disco, hip hop mm. Nemlig solo ballroom.

Du gør en forskel: Her var vores instruktør Vibekke Zol nomineret for hendes store indsats STS. Vibekke gør en kæmpe indsats hverdag for alle vores dansere i STS.. 

Årets forening: Her var vi nomineret og vandt prisen og fik flotte ord med os!

Lederprisen: Her var vores forperson Dorthe Pallisgaard nomineret og vandt! Her blev lagt vægt på hendes store arbejde i vores forening, men også hendes arbejde i Dans Danmark.

En flot aften, hvor vi sammen med 600 andre seje forenings folk fejrede os selv og hinanden!

En Stort og velfortjent tillykke til alle nominerede og alle prisvindere i Struer Sportsdanserforening.

Læs hvad Struer Nyheder skriver om Nytårskursen 2024 her: