ALT om DM 2023!

i Aalborg!

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en masse dans i Stadionhallerne, når vi skyder Danmarksmesterskaberne i dans igang den 24. og 25. juni 2023 i Aalborg!

Lørdag: Different Styles, Folkedans og Latin

Søndag: Breaking, Standard og Kombi

Desuden vil der også lørdag eftermiddag være mulighed for at komme og danse med seniordans.

Følg med her, hvor vi løbende opdaterer med nærmere program, invitationer og andre praktiske info.

Vær opmærksom på tilmeldingsfristen den 2. juni, da  det ikke er muligt at eftertilmelde sig!

Resultater 

Klik på DM-logoet herunder!

Hent årets DM program

Klik på DM-logoet herunder!

Nyheder om DM

Resultater fra DM 2023 d. 24+25/6-2023 i Aalborg Stadionhal

Resultater fra DM 2023 d. 24+25/6-2023 i Aalborg Stadionhal

Resultat websites for de to datoer kan findes på disse links. Vær opmærksom på at pga. tekniske begrænsninger i beregnersoftware, så er nogle klasser navngivet forkert. Solodanse er ikke understøttet, så National Solo er opført som Debutant enkeltdans (National...

DM program

DM program

Her finder du årets DM program sammen med tidsplanerne. https://dans-danmark.dk/wp-content/uploads/2023/06/Program-DM-2023-1.pdf Vi har også lagt det på siden for DM i 2023, så du nemt kan finde det igen. Vi ses i Aalborg!

Danske Spils Atletzone

Danske Spils Atletzone

Kære atleter til DM-ugen Vi glæder os til at byde jer velkommen til DM-ugen og til den nye ’Danske Spil Atletzone’ ved Honnørkajen! Danske Spil Atletzonen Atletzonen er jeres naturlige samlingssted under DM-ugen! Den ligger inde ved Honnørkajen, som er DM-ugens...

Parkering og transport

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Haraldslund, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

 

 

Dans Danmark er den samlende organisation for al dans i Danmark. Vi arbejder for at udvikle dans som idræt og styrker klubbernes arbejde. 

© 2021 Dans Danmark.

KONTAKT

Idrættens Hus 

Brøndby Stadion 20, 

2600 Brøndby 

 

Forbundskontor: 

Enrumvej 6A 

5270 Odense N

TELEFON: 66 18 58 60

info@dans-danmark.dk

CVR: 42725684