Kære folkedanserforeninger

Det er med blødende hjerte, at vi ser os nødsaget til at aflyse DM i folkedans grundet manglende tilmeldinger. Vi har set frem til en storartet weekend med masser af dans midt i det store sportsmekka med de andre specialforbund i DIF.

Vi håber dog, at I alligevel vil tage et smut forbi og støtte op om alle de andre dansere i de øvrige kategorier. Der er også rig mulighed for at tage en tur rundt i byen og se de mange andre idrætter.

Landsstævne

I uge 29 kan I i selv samme by deltage i årets Landsstævne for folkedansere og spillemænd. Der er allerede mange tilmeldt, men der er plads til endnu flere!

Sidste frist for tilmelding til landsstævnet er den 1. juli 2022 og har I ikke mulighed for at deltage hele ugen, så er der også mulighed for at købe et dagsarmbånd til de enkelte dage. 

Hvad står ellers for døren?

Der er også mange andre spændende aktiviteter for folkedansere og andre interesserede i den kommende tid, men I skal være hurtige på tasterne, hvis I skal sikre jer en plads på nogle af de kommende aktiviteter.

Efteruddannelse for instruktører, der også afholdes på Høng Landbrugsskole fra den 19.-21. august 2022.

Tilmeldingsfristen er den 29. juni 2022. Tilmeld dig her.

Dette kursus er for dig, der er uddannet instruktør og som ønsker at dykke ned i et særligt udvalgt emne. Det variere fra år til år.

Dragtinstruktøruddannelse, der afholdes på Nørgaard Højskole i Bjerringbro fra 10.-19. september.

Tilmeldingsfristen er den 24. juli 2022. Tilmeld dig her.

Denne uddannelse er for dig, der har interesse for håndværk og gamle traditioner. Når du har gennemført alle 6 moduler, der tages i rækkefølge vil du kunne sy din egen folkedragt. 

Så frem med kalenderen og book en plads på en eller flere af de kommende kurser!