Dato

24 - 30 07 2022
Expired!

Pris

4,000.00DKK

Cubansk Salsa, Præstø

Vi har nu åbnet op for tilmeldinger, og byder velkommen til en fantastisk camp

Er du til Salsa og cubanske rytmer, så er det her, det sker! Kom og få en masse inspiration og salsa i sommerferien ved Præstø. Vi har afholdt Salsa Sommer Camp siden 2004, og har undervisning for alle niveauer. Alle kan deltage, både singler og par.

Kom med og få en oplevelse for livet, mød nye mennesker, og lær en masse dans. Salsa er kommet for at blive, og til alle begynderne: når du først har prøvet det, garanterer vi at du bliver helt bidt af det 🙂

Der kommer til at være 6 forskellige niveauer: Begynder, Fortsætter, Let Øvet, Øvet, Meget Øvet og Masterclass

Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under dansebeskrivelser.

Der er 5 times daglig undervisning med pauser, fordelt over to omgange på dagen. Undervisningen foregår i 6 forskellige sale.

Læs mere på direkte link til selve højskolen her.

UNDERVISNINGEN

Undervisningen er meget intensiv. Du vil på kurset ud over Salsa som der danses hver formiddag, også komme til at danse: Reggaetón, Bachata, Son, Afro-cubansk dans og Rumba, som kan tilvælges om eftermiddagen, hvis man har energi til mere dans.

Man kan godt tilmelde sig campen uden en tilmeldingspartner.

Hvis du vil have rabat, så skal du finde en tilmeldingspartner af modsatte køn. Du kan selv prøve at finde en ven/veninde, som vil deltage i dit netværk (det som sagt ikke en du behøver at være på danseniveau med eller bo sammen med) og man tilmelder sig individuelt. Rabat bliver ført retur på dit kort lige inden kursusstart. Denne tilmeldingspartner, skal tilmelde sig senest inden for 48 timer efter du tilmeldt, for at i begge opnår rabatten. 

Vi bestræber os meget på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt, og det plejer næsten altid at gå perfekt op. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværket, om ikke vores skønne Salsa Summer Camp er noget for dem.

Til jer, som aldrig har prøvet at danse Salsa før, kan vi oplyse, at alle som har været på campen de forrige år, kan danse efter forløbet er slut. 🙂

Til alle Jer, som allerede kan danse, har vores fantastiske instruktører altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.