For bare ganske få uger siden var Aalborg fyldt med atleter, der kæmpede om DM-titler i flæng. Fra mandag den 18. juli til lørdag den 23. juli er Aalborg igen værtsby, men denne gang for 100-vis af folkedansere og spillemænd til det årlige landsstævne.

Det bliver en uge fyldt med musik og dans i hele Aalborg med udgangspunkt i Travbanen. Der vil være opvisninger og aktiviteter, hvor du selv kan danse med. Hele familien kan deltage uanset alder.

Der er gennem hele ugen en række åbne arrangementer, hvor du bare kan møde op. Du behøver altså ikke være tilmeldt landstævnet for, at stifte bekendtskab med folkedans og ikke mindst det super stærke fællesskab.

Få det samlede overblik over de åbne arrangementer på landsstævnets hjemmeside.

https://aalborg2022.dk/bne-arrangementer

Vi håber, at hvis du befinder dig i området, at du har lyst til at slå et smut forbi landsstævnet i Aalborg og opleve den fantastiske stemning der er.

Ud over de mange åbne arrangementer, så er landsstævnet også spækket med oplevelser, dans, musik og socialt samvær for alle der er tilmeldt. Det komplette program finder man her: https://aalborg2022.dk/program/.

Vi håber selvfølgelig, at vejret er med jer hele ugen!