Hvor var det rart at komme i gang igen. Stor respekt for det tyske forbund og for organisationskommiteen i Stuttgart. På trods af at der manglede 600 russiske/hviderussiske par samt et ukendt antal kinesiske par ( politik hhv. Covid) valgte man at gennemføre arrangementet. Der medvirker 450 (!) frivillige, 6 dommerpaneler mv. for at få alting til at gå op i en højere enhed.

Gjorde det så det?

Ja alting er tilbage med turneringer i tre sale og store finaleaftner, holdkamp, show osv.

Desværre manglede der jo en del danske par. Normalt er denne turnering en pligt turnering for alle yde-yde kontraktpar, idet den indgår i grundlaget for udtagelser sammen med danske ranglister, Nordich Closed og Grand Slam turneringerne i øvrigt.

Imidlertid er der jo endnu ikke skrevet yde-yde kontrakter pt så ingen er forpligtede. Det ville dog have været godt af mange årsager, hvis flere havde deltaget.

Resultatmæssigt blev til u21 femteplads til Dennis og Emily, flot indsats i det hårde selskab. (53-55 i Grand Slam std)

I samme række blev det en 8 plads til Sergei og Cassandra (44-45 i Grand Slam std)

I Grand Slam std fik vi for første gang i over 12 år en finaleplads, idet Dimitri og Signe på fornemmeste vis tog sig af fjerdepladsen. Det var tydeligt at se hvor meget parret nød at være tilbage på den stor scene.

Parret viste enorm fremgang fra sidste gang jeg så dem. De gav store løfter om kommende wm medaljer.

I samme række gik 25.-26. plads til Errol og Ami (lidt hård bedømmelse efter min mening), Alexander og Mie blev placeret 40. Helt uforståeligt for mig blev Gabriele og Kirstine dømt helt ned på en 53.-55. plads. Jacob og Malou fik 113-115 plads.

I Grand Slam Latin deltog kun tre danske par.:

Jacob og Malou der gjorde en god indsats og kom i top 100.

Egor og Mie fik en fornem 16. plads efter en fin indsats, Bedste resultat til dato!!

Malte og Sandra endte (helt uforståeligt for mig) uden for finalen på en 8. plads, 0,83 point efter parret der gik i finalen på 6. pladsen.

Efter min mening blev parret bortdømt. Malte havde en super dag med overskud hele dagen og Sandra var en af de bedste damer i hele turneringen. Men trods det at dommerne mente at det ikke skulle belønnes her ved at give dem finalen, skal de regerende Nordiske Mestre tage med sig, at de gjorde en fantastisk indsats med store løfter for fremtiden.

Endelig gjorde vores eneste professionelle par Pasquale og Sofie en løfterig og spændende indsats.

De endte på fornem 4. plads kun ganske få 100 dele efter parret på tredjepladsen.

Som sagt dejligt at være tilbage på den store scene efter corona mv. Tak til vore tyske venner for at gennemføre stævnet under de svære betingelser, og tak til de danske par der støttede op om turneringen

Kåre

Sportschef udvalget/Elitedriften