Nedenstående mail er sendt til at formænd og kasserer i Dans Danmark. Har du ikke modtaget den, høre vi gerne fra dig!

Kære formand og kasserer,

Tiden nærmer sig en ny kontingentperiode. Fra den 1. december kan I betale kontingent via danseportalen.

Derfor har vi samlet alt hvad der er værd at vide om kontingent og danseportalen i denne mail, så det bliver nemt og overskueligt for jer.

Kontingentperioden for Dans Danmark løber pr. kalenderår og indbetaling til Dans Danmark kan ske i perioden 1. december 31. januar.

Indbetaling og registrering af medlemmer sker via www.danseren.dk via klubprofilen. Her betaler I med kreditkort. Vi udsender ikke faktura til betaling af kontingent.

Medlemskab af Dans Danmark er betinget af hhv. et medlems-og klubkontingent.

medlemskontingent:
0-5 år: 50 kr. pr. medlem
6 år+: 75 kr. pr. medlem

Klubkontingent:
0-50 medlemmer: 1.000 kr.
51-100 medlemmer: 1.200 kr.
101-150 medlemmer: 1.400 kr.
151+ medlemmer: 1.600 kr.

Både medlemskontingent og klubkontingent skal være indbetalt korrekt inden for tidsfristen, for at klubben kan opretholde sine medlemsfordele.

Det er antallet af primære medlemskontingenter, der definerer antallet af stemmeberettigede til årsmødet jf. vedtægterne. Altså de medlemmer, som I betaler for.

Hvilke medlemmer skal jeg betale for?

En klub betaler for alle deres medlemmer, uanset typen af medlemskab lokalt. Hvis medlemmet er medlem i flere klubber, skal kun den ene klub betale for medlemmet (den primære klub).

Hvis en anden klub allerede har betalt for et medlem, kan disse tilføjes til jeres medlemsliste og tildeles en sekundær licens. Send da en mail til Anita på anfa@dans-danmark.dk.

Når der er betalt for et medlem, vil de kunne deltage i Dans Danmarks medlemsaktiviteter (herunder turneringer, stævner, årsmøder m.m.) og modtage nyhedsbreve.

Har vi jeres medlemmer med?

Det er en god idé at gennemgå jeres medlemsliste, inden I går til betaling.

Er der nye medlemmer, der skal oprettes? – Så kan I bruge denne vejledning.

Er der medlemmer, der skal flyttes til jeres klub fra en anden eller er der medlemmer, der skal slettes? – Så skal I sende en mail til Anita.

Hjælp og support

I kan altid få hjælp og support til danseportalen ved at kontakte Anita, hvis de guides, der ligger på hjemmesiden ikke giver svar på jeres spørgsmål.

De bedste hilsner
Dorthe og Anita,
Forbundskontoret.
Telefon: 66185860
Mail: info@dans-danmark.dk